Redovna edukacija za rad u sustavu (17.-31.1.2018.)

You are viewing an old revision of this post, from 12. siječnja 2018. @ 15:28:13. See below for differences between this version and the current revision.

Prvi ovogodišnji ciklus Redovne edukacije za rad u integriranom knjižničnom sustavu održat će se od 17. do 31. siječnja 2018. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Program edukacije dostupan je na adresi http://buki.nsk.hr/iks-baza-znanja/edukacija/

Na tečaj se potrebno prijaviti putem sustava za online prijavu barem 2 dana prije održavanja tečaja.

Prijašnje verzije članka:

Izmjene:

12. siječnja 2018. @ 15:28:13Trenutna verzija
Sadržaj
Izbrisano: Prvi ovogodišnji ciklus <strong>Redovne edukacije za rad u integriranom knjižničnom sustavu</strong> održat će se od <strong>17. do 31. siječnja 2018.</strong> u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.  Dodano: <img class="alignleft size-full wp-image-2772" src="http://buki.nsk.hr/ wp-content/uploads/ 2017/03/re.gif" alt="" width="164" height="113" />Prvi ovogodišnji ciklus <strong>Redovne edukacije za rad u integriranom knjižničnom sustavu</strong> održat će se od <strong>17. do 31. siječnja 2018.</strong> u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.
Nepromijenjeno: Program edukacije dostupan je na adresi <a href="http:// buki.nsk.hr/iks- baza-znanja/ edukacija/">http: //buki.nsk.hr/ iks-baza-znanja/ edukacija/</a> Nepromijenjeno: Program edukacije dostupan je na adresi <a href="http:// buki.nsk.hr/iks- baza-znanja/ edukacija/">http: //buki.nsk.hr/ iks-baza-znanja/ edukacija/</a>
Nepromijenjeno: Na tečaj se potrebno prijaviti putem <a href="http:// buki.nsk.hr/iks- baza-znanja/ edukacija/online-prijava- edukaciju/">sustava za online prijavu</a> barem 2 dana prije održavanja tečaja. Nepromijenjeno: Na tečaj se potrebno prijaviti putem <a href="http:// buki.nsk.hr/iks- baza-znanja/ edukacija/online-prijava- edukaciju/">sustava za online prijavu</a> barem 2 dana prije održavanja tečaja.

Napomena: Mogući su dodani razmaci u usporedne tekstove radi bolje prikaza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *