Otklonjene tehničke poteškoće

You are viewing an old revision of this post, from 19. siječnja 2024. @ 18:17:57. See below for differences between this version and the current revision.

Dana 18. siječnja 2024. godine u popodnevnim satima došlo je do prekida mrežne povezanosti Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu s CARNet-om, uslijed čega se nije moglo pristupiti servisima knjižnice te integriranome knjižničnome sustavu.

Sanacija je izvršena u najkraćem mogućem roku i sve tehničke poteškoće su otklonjene, stoga možete nastaviti s uobičajenim radom u knjižničnom sustavu.

Ukoliko ste koristili izvanmrežni način rada u modulu Cirkulacija, za sva eventualna pitanja smo na raspolaganju.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Prijašnje verzije članka:

Izmjene:

19. siječnja 2024. @ 18:17:57Trenutna verzija
Sadržaj
Izbrisano: Dana 18. siječnja 2024. godine u popodnevnim satima došlo je do prekida mrežne povezanosti Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu s CARNet-om, uslijed čega se nije moglo pristupiti servisima knjižnice te integriranome knjižničnome sustavu. Dodano: Dana 18. siječnja 2024. godine u popodnevnim satima došlo je do prekida mrežne povezanosti Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu s CARNET-om, uslijed čega se nije moglo pristupiti servisima knjižnice te integriranome knjižničnome sustavu.
Izbrisano: Sanacija je izvršena u najkraćem mogućem roku i sve tehničke poteškoće su otklonjene, stoga možete nastaviti s uobičajenim radom u knjižničnom sustavu. Dodano: CARNET je izvršio sanaciju u najkraćem mogućem roku i sve tehničke poteškoće su otklonjene, stoga možete nastaviti s uobičajenim radom u knjižničnom sustavu.
Nepromijenjeno: Ukoliko ste koristili izvanmrežni način rada u modulu Cirkulacija, za sva eventualna pitanja smo na raspolaganju.Nepromijenjeno: Ukoliko ste koristili izvanmrežni način rada u modulu Cirkulacija, za sva eventualna pitanja smo na raspolaganju.
Nepromijenjeno: Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.Nepromijenjeno: Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Napomena: Mogući su dodani razmaci u usporedne tekstove radi bolje prikaza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)