Online edukacija za rad u sustavu Buki

You are viewing an old revision of this post, from 16. travnja 2020. @ 11:40:38. See below for differences between this version and the current revision.

Bez obzira na novonastale okolnosti uzrokovane svjetskom zdravstvenom krizom Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu nastavlja organizirati program Redovne edukacije za rad u Integriranom knjižničnom sustavu Buki na daljinu putem programa online edukacije.

Otvorene su prijave za sudjelovanje u programu online edukacije Osnove knjižničnog poslovanja u Integriranom knjižnično-informacijskom sustavu Buki koji će se održati od 20.4.2020. do 18.05.2020.

Više o načinu izvođenja te preduvjetima za pohađanje online edukacije saznajte ovdje.

Sudjelovanje u online edukaciji je bez kotizacije.

Za sudjelovanje u online edukaciji potrebno se prijaviti putem online obrasca.

Prijašnje verzije članka:

Izmjene:

16. travnja 2020. @ 11:40:38Trenutna verzija
Sadržaj
Nepromijenjeno: Bez obzira na novonastale okolnosti uzrokovane svjetskom zdravstvenom krizom Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu nastavlja organizirati program <strong><a href="http:// buki.nsk.hr/baza- znanja/edukacija/">Redovne edukacije za rad u Integriranom knjižničnom sustavu Buki </a>na daljinu putem programa online edukacije.</strong>Nepromijenjeno: Bez obzira na novonastale okolnosti uzrokovane svjetskom zdravstvenom krizom Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu nastavlja organizirati program <strong><a href="http:// buki.nsk.hr/baza- znanja/edukacija/">Redovne edukacije za rad u Integriranom knjižničnom sustavu Buki </a>na daljinu putem programa online edukacije.</strong>
Nepromijenjeno: Otvorene su prijave za sudjelovanje u programu online edukacije <strong><a href="http:// buki.nsk.hr/baza- znanja/edukacija/ online-edukacija/ osnove-knjiznicnog- poslovanja/">Osnove knjižničnog poslovanja u Integriranom knjižnično- informacijskom sustavu Buki</a></strong> koji će se održati od <strong>20.4.2020. do 18.05.2020. </strong>Nepromijenjeno: Otvorene su prijave za sudjelovanje u programu online edukacije <strong><a href="http:// buki.nsk.hr/baza- znanja/edukacija/ online-edukacija/ osnove-knjiznicnog- poslovanja/">Osnove knjižničnog poslovanja u Integriranom knjižnično- informacijskom sustavu Buki</a></strong> koji će se održati od <strong>20.4.2020. do 18.05.2020. </strong>
Nepromijenjeno: Više o načinu izvođenja te preduvjetima za pohađanje<a href="http:// buki.nsk.hr/baza- znanja/edukacija/ online-edukacija/"><strong> online edukacije saznajte ovdje</strong></a>.Nepromijenjeno: Više o načinu izvođenja te preduvjetima za pohađanje<a href="http:// buki.nsk.hr/baza- znanja/edukacija/ online-edukacija/"><strong> online edukacije saznajte ovdje</strong></a>.
Nepromijenjeno: Sudjelovanje u online edukaciji je <strong>bez kotizacije</strong>.Nepromijenjeno: Sudjelovanje u online edukaciji je <strong>bez kotizacije</strong>.
Nepromijenjeno: Za sudjelovanje u online edukaciji potrebno se prijaviti putem <strong><a href="http:// buki.nsk.hr/baza- znanja/edukacija/ online-obrazac/">online obrasca</a></strong>.Nepromijenjeno: Za sudjelovanje u online edukaciji potrebno se prijaviti putem <strong><a href="http:// buki.nsk.hr/baza- znanja/edukacija/ online-obrazac/">online obrasca</a></strong>.
 Dodano: <img class="alignnone size-full wp-image-2878" src="http://buki.nsk.hr/ wp-content/uploads/2017/03/ elektronicka_ ucionica-150x140-1.jpg" alt="" width="150" height="140" />

Napomena: Mogući su dodani razmaci u usporedne tekstove radi bolje prikaza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)