Nabava novih poslužitelja te nadogradnja Alepha na inačicu v23

You are viewing an old revision of this post, from 4. lipnja 2021. @ 08:56:18. See below for differences between this version and the current revision.

S obzirom na nužnost osuvremenjivanja infrastrukturnih kapaciteta Integriranog knjižničnog sustava, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu nabavila je dva nova poslužitelja za potrebe Integriranoga knjižničnog sustava te je pokrenut postupak migracije sustava na nove poslužitelje i provedba nadogradnje Alepha na novu inačicu (v23).

Pripremne aktivnosti započele su u travnju, kad je održan online sastanak ‘Kickoff call – Upgrade to Aleph 23’ vezano za utvrđivanje tehničkih preduvjeta nužnih za instalaciju nove inačice knjižničnoga programa te definiranje hodograma projektnih aktivnosti. U svibnju su započele pripremne aktivnosti implementacije novih poslužitelja, a početkom lipnja započele su pripreme za provedbu nadogradnje na novu inačicu te izradu dubinske analize i pripreme podataka Integriranoga knjižničnog sustava.

Pokrenuta je učestalija izrada sigurnosnih kopija sustava i podataka, a tijekom cijeloga postupka ne očekuju se prekidi u redovnome radu sustava. O detaljnome terminskom planu te hodogramu aktivnosti migracije i nadogradnje, sve članice Integriranog knjižničnog sustava bit će na vrijeme obaviještene.

Prijašnje verzije članka:

Izmjene:

4. lipnja 2021. @ 08:56:18Trenutna verzija
Sadržaj
Nepromijenjeno: S obzirom na nužnost osuvremenjivanja infrastrukturnih kapaciteta Integriranog knjižničnog sustava, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu nabavila je dva nova poslužitelja za potrebe Integriranoga knjižničnog sustava te je pokrenut postupak migracije sustava na nove poslužitelje i provedba nadogradnje Alepha na novu inačicu (v23).Nepromijenjeno: S obzirom na nužnost osuvremenjivanja infrastrukturnih kapaciteta Integriranog knjižničnog sustava, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu nabavila je dva nova poslužitelja za potrebe Integriranoga knjižničnog sustava te je pokrenut postupak migracije sustava na nove poslužitelje i provedba nadogradnje Alepha na novu inačicu (v23).
Izbrisano: Pripremne aktivnosti započele su u travnju, kad je održan online sastanak 'Kickoff call - Upgrade to Aleph 23' vezano za utvrđivanje tehničkih preduvjeta nužnih za instalaciju nove inačice knjižničnoga programa te definiranje hodograma projektnih aktivnosti. U svibnju su započele pripremne aktivnosti implementacije novih poslužitelja, a početkom lipnja započele su pripreme za provedbu nadogradnje na novu inačicu te izradu dubinske analize i pripreme podataka Integriranoga knjižničnog sustava. Dodano: Pripremne aktivnosti započele su u travnju, kad je održan online sastanak <em>'Kickoff call - Upgrade to Aleph 23'</em> vezano za utvrđivanje tehničkih preduvjeta nužnih za instalaciju nove inačice knjižničnoga programa te definiranje hodograma projektnih aktivnosti. U svibnju su započele pripremne aktivnosti implementacije novih poslužitelja, a početkom lipnja započele su pripreme za provedbu nadogradnje na novu inačicu te izradu dubinske analize i pripreme podataka Integriranoga knjižničnog sustava.
Nepromijenjeno: Pokrenuta je učestalija izrada sigurnosnih kopija sustava i podataka, a tijekom cijeloga postupka ne očekuju se prekidi u redovnome radu sustava. O detaljnome terminskom planu te hodogramu aktivnosti migracije i nadogradnje, sve članice Integriranog knjižničnog sustava bit će na vrijeme obaviještene.Nepromijenjeno: Pokrenuta je učestalija izrada sigurnosnih kopija sustava i podataka, a tijekom cijeloga postupka ne očekuju se prekidi u redovnome radu sustava. O detaljnome terminskom planu te hodogramu aktivnosti migracije i nadogradnje, sve članice Integriranog knjižničnog sustava bit će na vrijeme obaviještene.

Napomena: Mogući su dodani razmaci u usporedne tekstove radi bolje prikaza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)